Jurnal de Stagiu Kung Fu Copii 2015

aug. 16, 2015 | Stagii

Jurnal de Stagiu Kung Fu Copii 2015

aug. 16, 2015 | Stagii

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDao

 

Duminica, 16 august

Duminica a fost prima zi a stagiului de la Moeciu. La cateva ore dupa ce am ajuns ne-am familiarizat cu temática stagiului – “Cele 5 Animale” si am participat la un antrenament inviorator in aer liber. Am invatat primele miscari specifice “Dragonului” si spre finalul antrenamentului am interactionat mai mult, prin jocuri de tabara. Dupa masa de seara ne-am gatit de petrecerea de “Bun – venit!” unde am avut ocazia sa ne acomodam cu colegii de antrenament si sa dansam impreuna, pana cand s-a dat stingerea si ne-am retras spre camerele noastre.

 

 

 

Luni, 17 august

Plini de energie dupa un somn odihnitor, ne-am trezit in cea de-a doua zi a stagiului dis – de – dimineata. Dupa micul dejun ne-am strans la primul antrenament al zilei, unde am continuat sa invatam miscarile specifice Dragonului. Dupa antrenament am ramas un pic la joaca in curte, ajutati de vremea buna. Am jucat fotbal sau leapsa, am sarit coarda si am jucat limbo si ne-am dat in trambulina. Dupa ce am oboist bine ne-am retras in camera si am asteptat masa de pranz. A urmat apoi programul de somn, dupa care ne-am trezit, am servit fructe proaspete si am mers intr-o drumetie in padure. Intorsi la cabana, am pornit antrenamentul de seara, apoi am servit cina. Astazi a fost zi de socializare. Ne-am jucat cu celilalti copii, grupandu-ne mai multi intr-o camera pentru programul de joaca.

 

Poze antrenament in padure – click aici!

 

 

Marti, 18 august

 

 

Poze program de dans, bancuri si joaca – click aici!

 

Miercuri 19 august 2015

Poze exprimare libera & concurs de zambete – click aici!

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDao19 august 2015. Exprimare libera & concurs de zambete. www.wutaokungfu.ro

Posted by Wu Tao Kung Fu on 3 Septembrie 2015

 

Poze petrecere – click aici!

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDaoPetrecere Kung Fu 🙂 19 august 2015 www.wutaokungfu.ro

Posted by Wu Tao Kung Fu on 4 Septembrie 2015

 

Joi 20 august 2015

Poze „artistice” – click aici!

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDao20 august 2015. Poze „artistice”. www.wutaokungfu.ro

Posted by Wu Tao Kung Fu on 5 Septembrie 2015

 

 

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.