Jurnal de Stagiu Kung Fu Copii 2015

aug. 16, 2015 | Stagii

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDao

 

Duminica, 16 august

Duminica a fost prima zi a stagiului de la Moeciu. La cateva ore dupa ce am ajuns ne-am familiarizat cu temática stagiului – “Cele 5 Animale” si am participat la un antrenament inviorator in aer liber. Am invatat primele miscari specifice “Dragonului” si spre finalul antrenamentului am interactionat mai mult, prin jocuri de tabara. Dupa masa de seara ne-am gatit de petrecerea de “Bun – venit!” unde am avut ocazia sa ne acomodam cu colegii de antrenament si sa dansam impreuna, pana cand s-a dat stingerea si ne-am retras spre camerele noastre.

 

 

 

Luni, 17 august

Plini de energie dupa un somn odihnitor, ne-am trezit in cea de-a doua zi a stagiului dis – de – dimineata. Dupa micul dejun ne-am strans la primul antrenament al zilei, unde am continuat sa invatam miscarile specifice Dragonului. Dupa antrenament am ramas un pic la joaca in curte, ajutati de vremea buna. Am jucat fotbal sau leapsa, am sarit coarda si am jucat limbo si ne-am dat in trambulina. Dupa ce am oboist bine ne-am retras in camera si am asteptat masa de pranz. A urmat apoi programul de somn, dupa care ne-am trezit, am servit fructe proaspete si am mers intr-o drumetie in padure. Intorsi la cabana, am pornit antrenamentul de seara, apoi am servit cina. Astazi a fost zi de socializare. Ne-am jucat cu celilalti copii, grupandu-ne mai multi intr-o camera pentru programul de joaca.

 

Poze antrenament in padure – click aici!

 

 

Marti, 18 august

 

 

Poze program de dans, bancuri si joaca – click aici!

 

Miercuri 19 august 2015

Poze exprimare libera & concurs de zambete – click aici!

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDao19 august 2015. Exprimare libera & concurs de zambete. www.wutaokungfu.ro

Posted by Wu Tao Kung Fu on 3 Septembrie 2015

 

Poze petrecere – click aici!

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDaoPetrecere Kung Fu 🙂 19 august 2015 www.wutaokungfu.ro

Posted by Wu Tao Kung Fu on 4 Septembrie 2015

 

Joi 20 august 2015

Poze „artistice” – click aici!

Stagiu Kung Fu Kids @ C.S.WuDao20 august 2015. Poze „artistice”. www.wutaokungfu.ro

Posted by Wu Tao Kung Fu on 5 Septembrie 2015

 

 

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...