Poze si impresii Stagiu Olimp 19 – 21 iulie 2013

iul. 30, 2013 | Stagii

Poze si impresii Stagiu Olimp 19 – 21 iulie 2013

iul. 30, 2013 | Stagii

 

Statiunea Olimp a gazduit stagiul anual al clubului WuDao la mare, in perioada 19 – 21 iulie 2013. Stagiul de la Olimp a fost destinat in principal invatarii unui nou taolu – Hoang Nam Hanh Tinh Quyen, adus direct de pe Coasta de Azur, de la scoala din Antibes a Maestrului Hoang Nghi. Perioada stagiului a reprezentat un bun prilej pentru a mai repeta si alte taolu-uri si totodata pentru a practica artele martiale chinezesti in valurile Marii Negre.

In prima zi am asimilat bazele taolu-ului Hoang Nam Hanh Tinh Quyen, pe care le-am exersat atat individual cat si cu parteneri. In a doua zi am mers mai departe cu acest taolu, inlantuind miscarile invatate, beneficiind in acelasi timp de zgomotul valurilor ce se spargeau la malul plajei Olimp, unde am exersat. In cea de a treia zi, am repetat si iarasi am repetat taolu-ul tematic, asimiland noi tehnici si miscari. Totodata, aceasta ultima zi a stagiului a venit si cu momentul examinarii, careia i-a urmat clasica premiere.

Dar pentru ca asa cum ne-am obisnuit, orice efort cere si recompense, stagiul s-a finalizat oficial in padure, cu un binemeritat si mult – asteptat gratar traditional.

Stagiul de la Olimp a adunat practicanti ai cursurilor de Wu Tao Kung Fu, care pe langa invatarea unui nou taolu si-au facut simtita prezenta la malul marii, pe plaja, ori in apa, fiind adeseori o atractie locala pentru ceilalti turisti.

MAI MULTE POZE – Clik aici!

Ultimele articole

Campionatul National de Wushu 17 septembrie 2023

Pe data de 17 septembrie 2023 la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc Campionatul National de Wushu care a inclus probe de Taolu Modern si Sanda.

Stagiu Tineri si Adulti 28 august – 3 septembrie 2023

Stagiu Tineri si Adulti 28 august – 3 septembrie 2023

In perioada 28 august – 3 septembrie 2023, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.