Poze si impresii Stagiu Olimp 19 – 21 iulie 2013

iul. 30, 2013 | Stagii

Poze si impresii Stagiu Olimp 19 – 21 iulie 2013

iul. 30, 2013 | Stagii

 

Statiunea Olimp a gazduit stagiul anual al clubului WuDao la mare, in perioada 19 – 21 iulie 2013. Stagiul de la Olimp a fost destinat in principal invatarii unui nou taolu – Hoang Nam Hanh Tinh Quyen, adus direct de pe Coasta de Azur, de la scoala din Antibes a Maestrului Hoang Nghi. Perioada stagiului a reprezentat un bun prilej pentru a mai repeta si alte taolu-uri si totodata pentru a practica artele martiale chinezesti in valurile Marii Negre.

In prima zi am asimilat bazele taolu-ului Hoang Nam Hanh Tinh Quyen, pe care le-am exersat atat individual cat si cu parteneri. In a doua zi am mers mai departe cu acest taolu, inlantuind miscarile invatate, beneficiind in acelasi timp de zgomotul valurilor ce se spargeau la malul plajei Olimp, unde am exersat. In cea de a treia zi, am repetat si iarasi am repetat taolu-ul tematic, asimiland noi tehnici si miscari. Totodata, aceasta ultima zi a stagiului a venit si cu momentul examinarii, careia i-a urmat clasica premiere.

Dar pentru ca asa cum ne-am obisnuit, orice efort cere si recompense, stagiul s-a finalizat oficial in padure, cu un binemeritat si mult – asteptat gratar traditional.

Stagiul de la Olimp a adunat practicanti ai cursurilor de Wu Tao Kung Fu, care pe langa invatarea unui nou taolu si-au facut simtita prezenta la malul marii, pe plaja, ori in apa, fiind adeseori o atractie locala pentru ceilalti turisti.

MAI MULTE POZE – Clik aici!

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.