Stagiu la Salina Slanic Prahova – sambata, 12 mai 2012

apr. 29, 2012 | Stagii

Stagiu la Salina Slanic Prahova – sambata, 12 mai 2012

apr. 29, 2012 | Stagii

Stagiu arte martiale kung fu 12 mai 2012

Clubul Wu Tao Kung Fu organizeaza sambata, 12 mai 2012, un stagiu la Salina Slanic Prahova.

De ce ne-am hotarat sa facem un antrenament la Salina Slanic Prahova ?

Pentru ca microclimatul bogat in aerosoli din interiorul salinei  este benefic aparatului respirator. Un antrenament intr-un astfel de loc poate preveni numeroase afectiuni respiratorii si ne poate intari sanatatea. Aerajul in interiorul salinei se face pe cale naturala, temperatura de 12 grade Celsius fiind constanta tot timpul anului.

Pentru ca Salina Slanic Prahova este un obiectiv turistic care nu trebuie ratat. Este recunoscuta dupa unele masuratori ca fiind cea mai mare salina din Europa. Pentru a ajunge in interiorul ei se coboara 208m cu ajutorul unui lift. Jos, te afli in mijlocul unei pesteri imense, cu o suprafata de 78.000 metri patrati, cu pereti de sare inalti de 54m, pe care se pot admira modelele create in mod natural prin suprapunerea cristalelor de sare in straturi de culoare alba pana la cenusiu inchis si chiar negru. Una dintre cele 14 camere subterane din care este formata salina gazduieste un muzeu de sculpturi in sare.

Pentru ca o excursie la Salina Slanic Prahova ne poate permite si vizitarea Muntelui Piatra Verde, situat in apropierea salinei. Acest munte s-a format in timp prin consolidarea cenusei vulcanice si impresioneaza prin coloritul lui, in totalitate verde. Vizitarea Muntelui Verde este optionala.

Antrenamentul presupune doua parti. Prima parte va dura 2 ore si vom exersa baze, tehnici de respiratie, taolu-uri, vom face studiu si lupta cu partener. A doua parte va dura o ora si vom invata si exersa « Qigong-ul celor 5 animale » (Dragon, Tigru, Leopard, Sarpe, Cocor).

Participantii la stagiu vor primi un suport media, pentru exersarea « Qigong-ului celor 5 animale » dupa incheierea stagiului.

Participanti la stagiu

La stagiu se pot inscrie si persoane care nu participa la cursurile saptamanale.

Inafara de tineri si adulti, se pot inscrie si copii (insotiti de parinti).

Puteti veni insotiti de cunostinte care nu vor participa la antrenamentul din salina.

Programul stagiului

07.00               Plecarea din Bucuresti

10.00               Intrarea in salina

10.30 – 11.00    Exercitii pentru mobilitate, exercitii de respiratie

11.00 – 12.30    Exersare tehnici cu partener, Talou

12.30 – 13.30    Qigong-ului celor 5 animale

13.30 – 15.00    Pauza de masa

15.00 – 16.30    Excursie la Muntele Verde

16.30               Incheierea stagiului si plecarea spre Bucuresti

19.00               Sosirea in Bucuresti

Costurile stagiului

Taxa de participare: 30 lei (pentru persoanele care participa la antrenamentul din salina)

Taxa de intrare in salina: 14 lei – adulti, 7 lei – prescolari, elevi, studenti

Transport Bucuresti – Salina (100 km):

aprox 30 lei (dus-intors) in cazul in care merg 4 persoane cu o masina

autocar 33 locuri: 37 lei (dus-intors)

Masa : Se poate servi masa la restaurant, pretul pentru o masa cu 2 feluri de mancare fiind de aproximativ 20 lei. Se mai poate lua si mancare de acasa, salina are mese si scaune unde puteti servi masa.

Data limita de inscriere: 9 mai 2012

Date de contact: Cei care doresc sa se inscrie isi pot exprima intentia la cursurile saptamanale, la numarul de telefon 0722.784.229 sau prin email la adresa kfwutao@gmail.com

Transport

Distanta Bucuresti-Slanic este de 100 km si poate fi parcursa cu masina in 2h. Persoanele care nu dispun de un autoturism, vor merge impreuna cu cei care au masina personala. Mai avem la dispozitie un autocar cu 33 de locuri. Pentru o buna organizare, va rugam sa specificati in momentul inscrierii daca dispuneti sau nu de un autoturism.

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.